Агенция Митници и НАП ще извърши физическа инвентаризация на наличностите

...
Агенция Митници и НАП ще извърши физическа инвентаризация на наличностите
Коментари Харесай

Обръщат с хастара Лукойл физически

Агенция " Митници " и Национална агенция за приходите ще извърши физическа инвентаризация на наличностите в " Лукойл ". Решение това да им бъде предоставено е взето през днешния ден на заседание на служебната власт.

" Имахме особено заседание с вицепремиера и министър на финансите, с министъра на вътрешните работи, с министъра на стопанската система, с представители на енергетиката по отношение на случая " Лукойл “. Бяхме осведомени от ръководителите на Национална агенция за приходите и Агенция " Митници ", че в случай че през февруари приходите от Данък добавена стойност от " Лукойл " са били 90 млн., март месец са били 40 млн., април месец са 228 млн., сподели служебният министър председател Димитър Главчев.

На съвещанието е взето и решението да възложат на Агенция " Митници " и Национална агенция за приходите да се извърши физическа инвентаризация на наличностите в " Лукойл ". " В най-близките дни ще се състои тази инвентаризация и ще бъдете известени за резултатите “, сподели още служебният министър председател, съобщи БГНЕС.

По тематиката за детската болница, Главчев съобщи, че са се срещнали неотложните настоящи потребности, които има детската педиатрия.

Детската болница, за която взехме решение и отменихме след това заради огромния публичен интерес, провокира и това да пратя сигнал в прокуратурата и да възложа на ДАНС да ревизира административната процедура по предоставяне на позволение за лечебно заведение, уточни Главчев.

" Имаше неясноти, беше интерпретирано, че си даваме нашето лично решение на прокуратурата и на ДАНС. Но не, административната процедура по издаване на позволение на лечебно заведение дадохме на ДАНС и прокуратурата. Сигурен съм, че те ще ревизират всички обстоятелства и условия “, сподели Главчев.

Служебният министър председател добави, че има и отчет от Министерство на здравеопазването (МЗ), в който са задоволително правилно са изложени. Той означи, че отчетът е обществен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР