Защо в седмицата след Великден бройката на заразените с коронавирус

...
Защо в седмицата след Великден бройката на заразените с коронавирус
Коментари Харесай

Достигна ли България пика на епидемията

Защо в седмицата след Великден броя на инфектираните с ковид българи стартира да се усилва с по-високи темпове? Навлизаме ли в пика на епидемията или виждаме резултатите от по-масовото тестване измежду популацията? Реалистично ли е още през есента да има ваксина срещу коронавурус в всеобща приложимост?

В новия епизод на подкаста " Гласът на Капитал " публицистите Деси Николова и Алексей Лазаров дават отговор на тези въпроси и още - какъв е пътят, по който имунизацията може да влезе в всеобща приложимост и за какво сега следим впечатляващ теоретичен напредък в създаването на лек против вирусa.
АУДИО Достигна ли България пика на епидемията Your browser does not support the audio tag. Бележка от редактора: Разговорите са записани на 23 април.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Коронакризата и най-голямата стопанска система в света
Аудиокоментар на Огнян Георгиев и Алексей Лазаров за това какви вреди понася Съединени американски щати в битката с вируса и какво възобновяване чака
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР