Защо с настъпването на по-студените сезони в годината променяме хранителните

...
Защо с настъпването на по-студените сезони в годината променяме хранителните
Коментари Харесай

Коя е причината да напълняваме през зимата?

Защо с настъпването на по-студените сезони в годината променяме питателните си привички? Защо наддаваме на тегло? Полезни ли са всички витамини, които сме изкушени да одобряваме в по-големи количества през зимата? На всички тези любопитни въпроси отговор търси епизод от поредицата „ Знаеш ли по какъв начин? ” по канала Da Vinci в

Колкото по-студено е на открито , от толкоз повече сила се нуждае тялото ни, с цел да се загрее задоволително. Именно по тази причина нашите предшественици, които са живеели в в действителност тежки условия са консумирали извънредно калорични храни . Но с течение на времето човешкият тип се е развил и през днешния ден зимата не трябва да е опрощение за поглъщането на повече калории, споделят специалистите. През всички сезони би трябвало да одобряваме приблизително по към 2000 калории за дамите и 2500 – за мъжете , при умерена интензивност, оповестява.

Нормалното вариране на тежестта ни в интервала сред края на лятото и края на зимата е сред 1 и 3 кг. Дори да сме напълнели в предстоящата норма през по-студените месеци, нормално бързо влизаме във форма напролет, тъй като започваме да се движим повече и да ядем по-малко мазнини.
 зима килограми iStock photos/Getty images
Плодовете и суровите зеленчуци са източник на витамини, които са ни по този начин нужни в студа. Приемането на хранителни добавки оказва помощ в кратковременен проект. Затова експертите са безапелационни, че е значимо да си набираме потребните детайли основно посредством разнообразно хранене.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:
EON за деца – , е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава опция и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР