Защо носим къси панаталонки през лятото? Най-важната причина да носите

...
Защо носим къси панаталонки през лятото? Най-важната причина да носите
Коментари Харесай

Летни къси панталонки – защо не можем без тях?

Защо носим къси панаталонки през лятото? Най-важната причина да носите къси панталонки е, че те подсигуряват хладина. Удобни, леки, свободни! Те носят единствено комфорт.

Друга аргументи да обичате къси панталонки:

налични цени

многообразие от цветове и материи

елементарно се поддържат

подобаващи за екскурзии или у дома

Добре е материята на вашите панталонки да обезпечава въздушен поток, който да ви охлажада през горещите, летни дни.

Перфектна материя за панталонки е сместа от памук и лен. Специални олекотени материи са мадрас и сиърсукер, които са с индийски генезис. Мадрас(madras) е памучна карирана тъкан в преливащи цветове, а сиърсукер(seersucker) е на райета. И двете устоят на високи температури.

Късите панталонки са гръмък метод да изглеждате изискан. Да изглежадате секси! Супер късите къси панталони не са за предпочитане, тъй като ще нарушат вашия грациозен жанр.

Тук ще ви представим 5 дизайна, които да изберете съгласно вашата форма:

Къси панталонки от лен

А-образната линия е супер за девойки с атлетична фигура. Дайте независимост и въздух на краката си с чифт летни, ленени панталонки. Ленът в комбиниране с блестящо горнище или безпристрастен цвят ще направи краката ви образно по-дълги.

Предлагме ви супер сладостен модел кафяви къси панталони, които са невероятни за лятото! Висока талия, която отлично се комбинира с всевъзможни горнища, изключително с бяла риза! Сложете сандали и страховит топ за съвършена, небрежна, лятна визия! Ще бъдете сладка и женствена в тях!

 Летни къси панталонки – за какво не можем без тях? Снимка: https://www.pinterest.com/

Къси панталонки с щампа

Тези шарени къси панталони са съвършен избор за дами и девойки с по-нисък растеж. Цветните шарки постоянно притеглят погледите към вас. Ако залагате на панталонки с принт, съчетайте ги с ослепителен, пъстър топ, който основава лятно въодушевление. Флоралните десени са отлично предложение за вас. С тях ще се чувствате комфортно и безспорно ще излъчвате жанр. Този аутфит на цветя е пресен и летен.

 Летни къси панталонки – за какво не можем без тях? Снимка: https://www.pinterest.com/

Бермуди

Една от най-модерните визии сега са бермудите! Дългите панталонки още веднъж са номер 1. Бермудите са малко по-дълги панталонки, които стигат до коляното. Те са небрежни и спортни, само че не носят свободния жанр на късите панталони. Излъчват класа. Изглеждат стилно със сако или риза. Бермудите подхождат на девойки с форма на тялото вид „ круша “ и „ песъчлив часовник “. Това са изваяни форми с подчертана талия. Тези панталонки прикриват дефекти на бедрата.

Предложението за вас са чифт бермуди от деним и топ, който акцентира талията. Дънковите панталонки постоянно са класика през лятото. Съчетайте ги със сандали на висок ток и небрежно-елегантна риза.

 Летни къси панталонки – за какво не можем без тях? Снимка: https://www.pinterest.com/

Кожени къси панталонки

Кожата е най-луксозната и изтънчена материя, която придава малко съвестност към женствената визия. Парти вечерта е подобаваща за един чифт кожени панатлонки, които могат да се съчетаят със сако, яке или блейзър.

 Летни къси панталонки – за какво не можем без тях? Снимка: https://www.pinterest.com/

Изрязани къси панталонки (Cutoff shorts)

Тези панталонки са повсеместен избор за ежедевието. Ако желаете да наблегнете на краката си и те са вашата отличителна линия, носете изрязани къси панталонки. Може да сложите и изрязани бермуди, с което да покажете вашата характерност. Може да ги носите през цялото лято, без значение от формата и характерните черти на тялото.

 Летни къси панталонки – за какво не можем без тях? Снимка: https://www.pinterest.com/

Къси панталонки са обичана част от дрешника на всяка жена. Те се употребяват най-вече в всекидневието, само че могат да се носят и при публични случаи, в случай че са комбинирани със специфични аксесоари.

Не пропускайте да си набавите един нов чифт страхотни, къси панталонки и това лято! За повече слънце и за повече хубост.

 Летни къси панталонки – за какво не можем без тях?

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР