Защо нашите държавници продължават да молят за даренията на българина,

...
Защо нашите държавници продължават да молят за даренията на българина,
Коментари Харесай

Ани Салич: Помня как Слави Трифонов ме хвана за ръката и...

Защо нашите държавници не престават да молят за даренията на българина, който е с най-ниската заплата в Европейския съюз, с цел да лекува децата си? Това попита с ядосан пост във Facebook Ани Салич:

" Гледам Българската Коледа и си припомням времената, когато благата доктор Кая Памукова в Трета Градска болница слагаше системи на дребното ми момченце, а аз тичах да чета новините на БТВ, тъй като такива бяха разпоредбите... трябваше да съм на работа. После какъв брой пъти с дребната Хана съм обикаляла Пирогов и съм чакала с часове пред ренгена... тъй като единствено там лекували контузии на деца...

Спомням си, когато на първата Българска Коледа Слави Трифонов ме хвана за ръката и излязохме на сцената, с цел да събираме пари за болните деца. Спомням си и дребния Георги от Люлин, за който закъсняхме и той умря от левкемия...

Все мемоари, с които ще одъртявам и ще се запитвам - Защо нашите политици не престават да молят за даренията на българина, който е с най-ниската заплата в Европейския съюз, с цел да лекува децата си? 

Нима 30 години преход не Ви стигнаха, с цел да разберете, че без деца няма да Ви има и Вас? 30 години България чака Детската болница за децата на България и Вие не я давате без значение кои сте- леви или десни... Докога? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР