Защо мъжете изневеряват и кои са сигналите за това? Странно

...
Защо мъжете изневеряват и кои са сигналите за това? Странно
Коментари Харесай

Знам, че мъжът ми изневерява, но той отрича

Защо мъжете изневеряват и кои са сигналите за това?

Странно е, само че мнозина възприемат изневярата като нещо, което не заслужава особено внимание. Като цяло животът стана доста по-свободен и съпрузите могат елементарно да излязат на всички места в търсене на нови прекарвания. Това не е добре, защото може да унищожи връзката. Въпреки че хората са обществени същества, фамилията е освен това от въодушевление.

Можете да третирате изневярата по разнообразни способи, само че съгласно нашето схващане тя е разследване от рецесия в връзките. Може да е неявно, само че сигурно ще повлияе на общия прочувствен декор.

Промени в фамилията
Не толкоз от дълго време имах подозрение, че брачният партньор ми води дейна преписка с друга жена. Първоначално не отдавах никакво значение на това. Реших да не сътворявам неприятности и умерено осведомих брачна половинка си за съмненията си. Казах му, че ми е неприятно и е по-добре да приключи тази връзка. Той просто отхвърли, като сподели, че това са нелепости.

Каза, че това е просто другарка от фитнеса, където от време на време се засичат. Отначало се успокоих, само че брачният партньор ми не направи нищо, с цел да спре тази преписка. Напротив, даже ми се струваше, че той съзнателно ми показва всичко това. Около месец по-късно видях интимна фотография в кореспонденцията.

Всичко ми стана ясно, тъй като приятелите не си разменят сходни фотоси. Когато му споделих още веднъж за това, той се опита да трансферира виновността върху мен. Подозирам го в нещо, което не съществува и всичко това още веднъж са нелепости. Не мога да кажа, че одобрявам това отношение и опитите му да ме накара да наподобявам като глупачка. И въпреки всичко го обичам и се пробвам да запазя фамилията си.

Защо мъжете изневеряват
Психолозите считат, че сегашната обстановка е сложна, само че има някаква причина за всяко държание. Ако брачният партньор се държи по този метод, това значи, че той има аргументи за това. Рано е да приказваме за това кой в действителност е отговорен, само че е време да помислим за какво се случва това. Всяка обстановка може да се проучва и постоянно може да се откри излаз от нея.

Първото нещо, за което би трябвало да внимавате, са евентуалните проблеми в връзката. Както казахме, изневярата е рецесия в връзките. В взаимозависимост от държанието на дамата, ползата на мъжа може да бъде изгубен. Ако се превърнете в негова втора майка, той все по-малко ще ви възприема като сътрудник в любовта.

Мъжът ще потърси на открито, това което не получава от вас. Моделът на държание се образува още от детството. Най-добрият метод е да организирате фамилна терапия, само че преди този момент е значимо да обясните на брачна половинка си, че това е значимо освен за вас, само че и за него.

Твоята и неговата персона
Мъжът нормално обръща по-малко внимание на изневярата, защото има доста такива образци в обществената среда. Едва ли това е обвързвано с вашата отговорност. Но, в случай че брачният партньор в действителност не вижда нищо неприятно в измяната, то това е мотив за размисъл и за вас – вие сте си го избрали подобен?

Вижте още: Свински пържоли на фурна

Ето за какво психолозите предлагат първо да разберете себе си. Човек може да бъде много податлива персона, да изтърпи доста, а различен, даже неумишлено, ще се възползва. Така че втората огромна стъпка е да организирате терапия за себе си. Разберете къде са вашите граници, каква е самооценката ви и какви други черти на вашия темперамент могат да слагат невидими пръчки в колелата на вашето (и общото ви) благополучие.

Това ще ви бъде потребно, тъй като без значение от това по какъв начин приключва вашата история, този модел на връзката ви може да се повтаря още веднъж и още веднъж. Същото можете да предложите на брачна половинка си. В последна сметка той също би трябвало да разбере себе си и настроенията си. И като цяло да отговори на въпроса за какво е престанал да се интересува от брачната половинка си като жена. Това ще е заслужено и за двамата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР