Защо денят започва така? От днес са разрешени извънкласните занимания за

...
Защо денят започва така?
От днес са разрешени извънкласните занимания за
Коментари Харесай

Искате ли преговорите за министерските кресла също да се излъчват онлайн?

Защо денят стартира по този начин?

От през днешния ден са позволени извънкласните занимания за учениците отвън постройката на учебното заведение. Въвеждат се и нови ограничения на граничните ни пунктове.

В София се уголемяват " синята " и " зелената " зони за платено паркиране, има промени и в работното време.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Осем министерски кресла за Политическа партия, четири за Българска социалистическа партия, три за Има Такъв Народ и две за Демократична България - тази формула за разпределението на постовете в бъдещото държавно управление уточни социалистът Румен Гечев. Твърди, че била съгласувана с Кирил Петков и Асен Василев, а другите партии нямали възражения. обаче написа, че други са оспорили формулата - вероятни били разбърквания и Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ да имат идентичен брой министри, като 8-те кресла за партията победителка можело и да вървят настрана, без да се броят двамата служебни министри с предложения да останат. Окончателната формула ще стане ясна едвам откакто бъде подписана управническата стратегия на бъдещия кабинет, която партиите към момента доуточняват. Разговорите сред бъдещите сътрудници от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " не престават.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР