Защо денят започва така? Нов южноафрикански вариант на COVID-19 тревожи

...
Защо денят започва така? Нов южноафрикански вариант на COVID-19 тревожи
Коментари Харесай

Ако вашите данъци останат където живеете, по-добро място ли ще стане то?

Защо денят стартира по този начин?

Нов южноафрикански вид на COVID-19 тревожи Световната здравна организация. У нас, новите случаи на инфектирани понижават, не спада обаче смъртността.

ЦСКА и Лудогорец ще завършат европейското си присъединяване на последните места в своите групи.

Талантливите млади музиканти от Innerglow ще показват дебютния си албум. Предстои им и минитурне в страната.

" Когато Хари срещна Дядо Коледа " - по този начин се споделя сърцераздирателната реклама на Държавната пощенска работа в Норвегия, отдадена на 50-годишнината от декриминализирането на еднополовите връзки.

А какво ще кажете за това?

Финансовата децентрализация или най-малко нейното започване още от 2022 година, сближи позициите на всички партии в договарянията за сформиране на ново държавно управление на тематика " Регионално развиване " през вчерашния ден. За оставане на част от приходите от налози в общините са Българска социалистическа партия, " Демократична България ", " ИТН " и " Продължаваме промяната ".

За финансова децентрализация, която да разреши на общините да се възползват от брутния вътрешен артикул, който е създаден на тяхна територия, прикани някогашният районен министър от държавното управление на Сергей Станишев Асен Гагаузов. Той показа и разработка на Българска академия на науките, която демонстрира разликите в развиването на районите в страната и прикани, в случай че не желаеме концентрацията на популацията в огромните градове да продължи със сегашните темпове, да се обърне внимание на децентрализацията.

" Най-честно е налозите да остават там, където са направени ", сподели Йордан Иванов, зам.-председател на общинския съвет в Пловдив от " Демократична България ". Според него би трябвало още с бюджет 2022 година 2% от приходите от налога на физическите лица да остават в общината, в която те живеят. Освен това най-малко 1% от общинските бюджети да се изразходват според от съответните претенции на живеещите на територията на общината, написа " 24 часа ".

Ето за какво ви питаме:

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР