Защитникът на Монтана - Раян Сенхаджи, даде интервю за сайта

...
Защитникът на Монтана - Раян Сенхаджи, даде интервю за сайта
Коментари Харесай

Раян Сенхаджи: Искам да хвана окото на много отбори

Защитникът на Монтана - Раян Сенхаджи, даде изявление за уеб страницата dzfoot.com. Той приказва за престоя си у нас, както и за бъдещето си.

" Започнах сезона с малко забавяне. Не направих подготовката и заради тази причина пропуснах първите 5 мача. Треньорът ме пусна за първи път за Купата против Извор, а четири дни по-късно бях титуляр против Лудогорец. Оттогава играя непрекъснато ", стартира алжирецът.

" В българското състезание има доста физически конфликти и активност в играта. ЦСКА съумя да победи Рома с 3:1 и да направи 0:0 с ЧФР Клуж. На Лудогорец му бе по-трудно в Лига Европа, само че игра против огромни противници като Антверп и Тотнъм. Нивото на тимове като Локомотив (Пловдив) е задоволително високо. Тимовете се пробват да изнасят добре топката - освен първите три в класирането, а и Берое, Арда. Левски не е на мястото си сега, тъй като това е добър тим. Първенството ме изненада прелестно. Признавам, че имах познати, които ме предупреждаваха да не пристигам тук, тъй като ще скърбя и даже ще се изгубя в Монтана. Аз обаче се концентрирам върху моята работа. Искам да пробия в професионалния футбол. Това е мъчно, още повече в чужбина ", продължи обещаващият бранител.

" Избрах България поради предизвикването и опцията да напредвам бързо. Имах опция да играя на високо равнище. Целта ни с Монтана е спасението. Имам шанса да съм в тим, който обезпечава нужните вложения за положителни условия, както и президент, който се грижи за тима да върви напред и играчите да са спокойни ".

" Чувствам се добре в Монтана, въпреки че тов е типичен отговор на футболист. Концентриран съм до края на сезона за да натрупвам опит и да хвана окото на колкото се може повече тимове ", показа още Сенхаджи.

" За мен е голяма чест името ми да излезе от устата на националния селекционер на Алжир. Трябва да съм крепко стъпил на земята, тъй като това са единствено първи думи. Интересувам се доста от Хасани, който играе в същото състезание като мен. Неговата кариера ми демонстрира, че е допустимо да стигнеш до националния тим като даваш най-хубавото от себе си ", приключи бранителят.
 Славия победи Монтана с 2:1 в efbet Лига
Новата звезда на Славия измъкна " белите " от зоната на изпадащите

Питър Макрилос самичък донесе извънредно значимия триумф над Монтана
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР