Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър сериозно обмисля бъдещето си

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър сериозно обмисля бъдещето си
Коментари Харесай

Магуайър обмисля бъдещето си в Ман Юнайтед

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър съществено обмисля бъдещето си в клуба. 30-годишният футболист не е удовлетворен от дребното игрово време, което получава и това може да го накара да си потърси различен клуб, написа " Дейли Мейл ".

Договорът на бранителя е до 2025 година и по принцип той избира да остане на " Олд Трафорд ". От друга страна обаче той се тормози, че Евро 2024 наближава. Английският национал е наясно, че в случай че продължи да търка аварийна пейка, надали ще заслужи доверието на националния селекционер.
 Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ” Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ”
В Манчестър Юнайтед нямат проблем да се разделят с досегашния си капитан, който не влиза в проектите на мениджъра Ерик загар Хаг. В клуба даже към този момент се оглеждат за други варианти за укрепване на защитата си и продажбата на Магуайър може да се окаже даже наложителна, с цел да се освободи място за нов футболист.

Интерес към Магуайър има. Твърди се, че той е мечтан от Интер, Рома и Уест Хам. Проблем пред възможен трансфер обаче може да се окаже огромната заплата на футболиста. В момента той взима по 190 хиляди паунда на седмица и ще би трябвало съществено да понижи претенциите си, в случай че желае да смени клубната си принадлежност.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР