Защитникът на Лудогорец - Георги Терзиев, потвърди, че утрешният мач

...
Защитникът на Лудогорец - Георги Терзиев, потвърди, че утрешният мач
Коментари Харесай

Георги Терзиев: Предстои ни най-важният мач

Защитникът на Лудогорец - Георги Терзиев, удостовери, че утрешният мач против Нордселанд се явява като най-важния за тима, защото при победа " орлите " ще продължат към елиминациите в шампионата Лига на конференциите през пролетта.

" Самият жанр е по-различен. Не е за подценяване и мача, който изиграхме там - изкуственият терен. Всичко е по-различно. Това също способства за резултатите ".
 Педро от Лудогорец чака победа над Норселанд
Педро от Лудогорец чака победа над Норселанд

Нареси чака страховит дуел

" Настроението е положително. В един тим, когато има позитивни резултати, всичко е добре. Сега всеки мач си има своята тежест. Но сега утрешният се явява най-съществен, тъй като знаем, че при победа продължаваме в Европа ".

" Имам мачове, в които съм играл като десен бек в Лудогорец и Черноморец. По-важно обаче е, че като влезеш да си свършиш работата и да бъдеш потребен на тима да реализира триумфи ".

" Ние сме експерти. Това е нашата специалност и в края на сезона физическата и прочувствената отмалялост се насъбира. Преди значими мачове като с ЦСКА и утрешния, настройката преди дуела е от огромно значене. Всички знаем какъв е зарядът и всичко оставало е на назад във времето. От нас се изисква на следващия ден да спечелим ", съобщи Терзиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР