Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон даде обширно интервю заедно с

...
Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон даде обширно интервю заедно с
Коментари Харесай

Холмар Ейолфсон: Левски има основа за бъдещето

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон даде обстойно изявление дружно с половинката си Йома за предаването " Домът на футбола ". Исландецът описа любопитни моменти за живота си, националния тим на своята татковина, престоя в Израел и преминаваето на " Герена ".

" Чувствам се чудесно в София. Наскоро се реалокирах в апартамент и сега привикваме с жена ми, само че е доста прелестно. Говорих с един исландски футболист, който е играл тук - Гардар Гунлаугсон и той сподели, че това е място, на което си коства да бъдеш.

Най-много ни изненада какъв брой е чисто. Красивите здания в центъра. Загубихме се няколко пъти в града, а всички хора бяха доста учтиви и желаеха да ни оказват помощ.

В Исландия имаме предпочитание и упоритост да работим крепко. Не единствено във футбола, в стопанската система също. Решихме да опитаме нашия метод на игра. Не можем да играем като Барселона, само че сме здрави физически и дисциплинирани. Ето, че се получи.

 Холмар Ейолфсон: В нападателя на ЦСКА Каранга няма нищо особено
Холмар Ейолфсон: В нападателя на ЦСКА Каранга няма нищо особено

" Съжалявам, че не зарадвахме почитателите с победа "

Два месеца, откакто прекосих в Макаби (Хайфа) уволниха треньора и спортния шеф, които ме взеха. През лятото в отбора взеха решение да вземат нови чужденци, само че аз имах 4-годишен контракт, който мъчно можеше да се разтрогне. Тогава пристигна офертата на Левски, която ме избави.

Исках да съм в полезрението на националния селекционер на Исландия, по тази причина трябваше да играя постоянно. Много се надявам да се показва на положително равнище и да попадна в състава за Мондиал 2018.

Има огромно съгласие, отборна игра в Левски. За мен беше елементарно да се включа в тази добре проведена машина. Имаме добра основа за бъдещето. Трябва да доработим някои неща, само че съгласно мен сме солидни ", съобщи исландският защитник.

Цялото изявление на Холмар Ейолфсон и брачната половинка му вижте в прикаченото видео:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР