Защитникът на Испания Сесар Аспиликуета не бе щастлив след поражението

...
Защитникът на Испания Сесар Аспиликуета не бе щастлив след поражението
Коментари Харесай

Аспиликуета: Трябва да се вдигнем срещу Мароко

Защитникът на Испания Сесар Аспиликуета не бе благополучен след провалянето с 1:2 от Япония. Това проваляне едвам не изхвърли " Ла Фурия " от Световното. Все отново отборът остана на 2-рата позиция в група " Е " и се класира за 1/8-финал против Мароко. Според Аспиликуета тимът би трябвало да се вдигне и да покаже по-добра игра в този мач.

" Опитваме се да спечелим всеки мач и да приключим отпред в групата, само че това не постоянно е допустимо. Не искахме да губим мача довечера, естествено. Сега би трябвало да се възстановим в точния момент и да гледаме напред към мача с Мароко. Винаги има какво да подобряваме. Трябва да забележим по какъв начин ще се възстановим, с цел да се върнем на победния път, да заиграем по-добре. Нормално е във фубола след загуба да е мъчно и неприятно, само че това е действителността. Трябва да се обединим, да се вдигнем на крайници, да се хванем ръка за ръка и да продължим напред. Трябва да се възползваме от шанса, който ще имаме против Мароко ", съобщи Аспиликуета.

" Хаким Зиеш е доста добър футболист. Знаете, че ние играем дружно. Ще опитаме да го спрем, само че би трябвало да играем като тим. Мароко не е единствено Зиеш, там имат и други футболисти с качества. Така че би трябвало да изглеждаме като тим ", добави ветеранът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР