Защитникът на Етър Веселин Минев остана доволен от играта на

...
Защитникът на Етър Веселин Минев остана доволен от играта на
Коментари Харесай

Веско Минев: През пролетта Левски извърши самоубийство по идея на двама души

Защитникът на Етър Веселин Минев остана удовлетворен от играта на неговия отбор при равенството 0:0 против Черно море. Опитният защитник счита, че великотърновци са заслужавали триумфа повече и съдията е трябвало да отсъди дузпа в тяхна изгода. Минев се върна и към престоя си в Левски, като изрази мнение, че последните му месеци на Герена са били много тежки. Футболистът съобщи, че по самодейност на двама души са били изкарани титуляри от състава и това се е равнявало на самоубийство в мачовете с ЦСКА-София. Все отново Минев пожела триумф на Левски през сегашния сезон, защото е получил доста от клуба.

“Последните месеци в Левски бяха тежки. По самодейност на двама индивида бяха извадени титуляри. При състояние, че има две дербита с ЦСКА. Не го разбирам. Ники Митов споделяше, че има 11-12 футболисти и да изкараш пет - това е самоубийство. Пожелавам триумф на Левски. Имам другари там, клубът ми е дал много”, сподели Минев.

“Мисля, че би трябвало да съжаляваме, че не спечелихме мача през днешния ден. По чистите положения бяха за нас. Вие ще кажете дали има дузпа. Ако има, тъпо, тъй като по този начин се ограбва нашия труд. Не става дума за пари, а за напъните ни в тренировките през седмицата. За мен е чиста. Момчетата на терена от Черно море признаха, че има дузпа. Започнахме да се гледаме необичайно при обстановката. Вие ще коментирате. Ние сме много опитни футболисти, без значение от тактиката ние сме готови. Аз съм на 36 години, само че не ми проличава, чуствам се добре на терена”, изясни още Веселин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР