В сферата на криптовалутите всички погледи са насочени към Base,

...
В сферата на криптовалутите всички погледи са насочени към Base,
Коментари Харесай

Ликвидността на блокчейна на Coinbase ще се увеличи значително с това ново развитие

В сферата на криптовалутите всички погледи са ориентирани към Base, решението от втори пласт на Coinbase, защото то се приготвя за огромно нарастване на ликвидността от дълго чаканото стартиране на friend.tech.

Ентусиастите с неспокойствие чакат тази инжекция, която съответствува с идния доклад на Coinbase, разкриващ впечатляващите доходи на Base от $50 милиона.

Пускането на токена friend.tech, планувано за 29 април, разпали вълнението в цялата общественост.

Стартът на friend.tech предлага примамлива визия за последните разработки на платформата, в това число консолидираното на токена Friend непосредствено в приложението и въвеждането на лента за търсене на другари и токени, което усъвършенства използваемостта.

От необикновен интерес е вероятността за фарминга и награди, което загатва за евентуални благоприятни условия за стейкинг на токени, така наречен “yield-farming ” или обезпечаване на ликвидност в границите на екосистемата на friend.tech.

Работейки в мрежата Base, friend.tech се отличава с неповторимата си идея за закупуване на дялове на съответни консуматори, с цел да вземат участие в чатове.

С 900,000 присъединени акаунта и възходящ интерес от страна на крипто авторитетни персони, friend.tech продължава да придобива известност в крипто пространството.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР