Защитникът на Челси Антонио Рюдигер заяви, че остава напълно верен

...
Защитникът на Челси Антонио Рюдигер заяви, че остава напълно верен
Коментари Харесай

Рюдигер: Ще продължа да се раздавам във всеки мач за Челси

Защитникът на Челси Антонио Рюдигер съобщи, че остава изцяло правилен на клуба, макар неяснотата по отношение на новия му контракт. Настоящият договор на 28-годишния немец изтича през лятото и той по този начин и не може да се разбере с шефовете за удължаването му. Въпреки това той е безапелационен, че това не му пречи във всеки мач да дава 100% от себе си и ще продължи да го прави до последната минута, в която е част от клуба.

" Напълно предан съм на Челси, както постоянно съм бил. Преговорите сред моя щаб и клуба не престават и това е всичко, което би трябвало да знаете. Трябва да мисля за фамилията си. Децата ми са родени в Лондон, а това демонстрира, че фамилията ми се усеща добре тук. Останалото би трябвало да преценяват хората, които вземат решенията, тъй че ще забележим дали ще успеем да се разберем ", загадъчно разяснява Рюдигер.

" За мен не е мъчно да не преставам да давам всичко от себе си за клуба, даже и в тази обстановка. Защото това, което споделям, не са просто думи. Наистина съм предан на идеята на Челси. Доказал съм го през годините, тъй като бях тук освен в хубавите, само че и в някои много тежки моменти. Лесно ми е, тъй като съм концентриран единствено върху това, което се случва на терена. Дължа доста на всички в клуба. На треньора, на съотборниците си, на фамилията ми, тъй че мисля единствено за значимите неща ", показа още германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР