Защитникът на Арсенал Давид Луис отговори на критиците си с

...
Защитникът на Арсенал Давид Луис отговори на критиците си с
Коментари Харесай

Давид Луис: Футболът е въпрос на оцеляване

Защитникът на Арсенал Давид Луис отговори на критиците си с доста мощен мач против Манчестър Сити. Вчера той игра на доста високо равнище и имаше заслуги неговият отбор да завоюва с 2:0 в полуфинала за Купата на Англия.

Представянето му бе радикално друго от това преди месец против същия тим. Тогава той сбърка за първия гол, по-късно направи дузпа и получи червен картон, а лондончани изгубиха с 0:3.

" Имаше доста рецензии към мен. Това е част от футбола. Разбрах през кариерата си, че част от футбола е въпрос на оцеляване. Всеки ден защитаваш тима си, а другите пазят техните си тимове ", показа Луис след успеха над Сити. - Става дума за оцеляване и тъкмо това направих. Работих доста всеки ден, откакто направих неточности. Поех отговорността. "

" Сега имаме да играем край този сезон. Ще се опитаме да спечелим, тъй като този клуб заслужава още веднъж да свети. В развой на развиване сме. Имаме необикновен треньор, който изважда най-хубавото от нас, само че скокът не може да е от 0 до 100. Трябва да разберем това и вървим малко по малко ", сподели още бразилецът.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР