Защитникът Хари Магуайър заяви, че решението му да остане в

...
Защитникът Хари Магуайър заяви, че решението му да остане в
Коментари Харесай

Магуайър: Наслаждавам се да играя за Манчестър Юнайтед

Защитникът Хари Магуайър съобщи, че решението му да остане в Манчестър Юнайтед и да се бори за мястото си е било вярно, заяви " Ройтерс ".

Магуайър бе със статут на запаса през предишния сезон, като през него в отбрана бяха желани Рафаел Варан, Лисандро Мартинес и Виктор Линдельоф и беше свързван с трансфер в Уест Хям. Въпреки това 30-годишният британски национал избра да остане и употребявайки травмите на Варан и Мартинес, ще върна в първия отбор на Юнайтед, като игра в последните 8 мача във всички шампионати.

" Рафа (б. а. - Варан) и Лича (б. а. - Мартинес) играха брилянтно и резервираха доста сухи мрежи. Аз трябваше да очаквам и да бъда толерантен ", сподели Магуайър след успеха на Манчестър Юнайтед над Лутън с 1:0 в събота.

" Имах две или три благоприятни условия предишния сезон да играя, само че аз ги пропуснах поради болест или травми. Така и не влязох в темп и не изиграх серия от мачове, с цел да се потвърдя пред мениджъра ", сподели бранителят. " Сега имат този късмет и се любувам на опцията да играя за този клуб ", добави той.

Манчестър Юнайтед е на шесто място във Висшата лига, като в идващия кръг ще гостува на Евертън на 26 ноември.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР