Защитник на ЦСКА заби знойна стюардеса. Новият титуляр на червените

...
Защитник на ЦСКА заби знойна стюардеса. Новият титуляр на червените
Коментари Харесай

Титуляр на ЦСКА заби стюардеса

Защитник на ЦСКА заби знойна стюардеса. Новият титуляр на алените Пламен Гълъбов подвига самолета в компанията на красивата Ралица, дочу HotArena.

Двойката към момента не е дебютирала обществено в обществото, само че към този момент издадоха връзката си в обществените мрежи.

Гълъбов не е измежду плейбоите на „ Армията ” и не обича да се шуми към персоналния му живот. Не се забърква в интриги, не забърсва моделки и певици, а приятелката му, въпреки и освободена, не е от най-дивите купонджийки.

Любимата му постоянно пътува до разнообразни дестинации по света, само че се старае и да го поддържа, когато той е на терена. Покрай него тя е почитател на ЦСКА и „ Етър ”, където през предишния сезон Гълъбов игра чартърен, пше " България през днешния ден ".

Любовта несъмнено се отразява благотворно на бранителя, който към този момент играе корав титуляр в тима. И даже вкара първия си гол в победния мач против „ Ботев ” (Враца) предходната седмица.

Гълъбов проби във футбола с помощта на Христо Стоичков, който го наложи още като младеж в „ Литекс ”. Младежът е някогашен национал при юношите, а с това движение може да влезе и в мъжкия отбор на България.

Със сигурност обаче той върви по стъпките на различен цесекар—Христо Янев. Българският треньор и сегашен скаут на „ алените ” също има другарка стюардеса. Двамата даже са сгодени, само че към този момент още не възнамеряват женитба.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР