Защитник на Лудогорец е в трансферните планове на Левски. Става

...
Защитник на Лудогорец е в трансферните планове на Левски. Става
Коментари Харесай

Левски отмъква защитник на Лудогорец

Защитник на Лудогорец е в трансферните проекти на Левски. Става дума за Георги Терзиев, който е със статут на запаса в Разград. Според информации от “Герена” “сините” ще се опитат да вземат централния защитник след края на сезона. Тогава от договора на Терзиев с първенците ще остава единствено година, а към днешна дата няма индикации, че шефовете на Лудогорец обмислят да го възобновят.

Смята се, че Левски ще опита да вземе бранителя още през сегашния трансферен прозорец. Лично новият треньор Георги Дерменджиев упорствал за привличането на бранителя. Специалистът познава чудесно качествата на 26-годишния състезател от взаимния им престой в Разград.

На “Герена” към този момент се стремят да изградят гръбнак на отбора от родни футболисти, а Терзиев е добър вид. “Сините” се интересуват и от бранителя на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров.

Интересно е да се спомене, че това ще е следващият опит на Левски да притегли Терзиев. Навремето още Георги Иванов го искаше на ”Герена”. Гонзо също опитва да вземе бранителя без пари, откакто му изтече договорът. Той даже се беше схванал с Георги, само че в последния миг от Лудогорец направиха на бранителя неустоима оферта и той остана в Разград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР