Защитаващият титлата си представител на домакините Карлос Алкарас се класира

...
Защитаващият титлата си представител на домакините Карлос Алкарас се класира
Коментари Харесай

Рожденикът Карлос Алкарас е финалист на турнира Мастърс в Мадрид

Защитаващият купата си представител на домакините Карлос Алкарас се класира за финала на шампионата по тенис на клей от сериите " Мастърс " 1000 в испанската столица Мадрид с награден фонд 7,7 милиона евро.

Водачът в схемата и №2 в международната класация Алкарас, който през днешния ден навършва 20 години, победи Борна Чорич (Хърватия) с 6:4, 6:3 за 1:41 часа. Така той записа 20-а поредна победа в АТП на испанска земя.

Шампионът от предходната година стигна елементарно до триумфа, откакто направи четири пробива в дуела и веднъж загуби подаването си.

Welcome to the Roaring 20s

Defending champion defeats Coric 6-4 6-3 to return to the Madrid final!
— Tennis TV (@TennisTV)

В спор за купата и в своя четвърти край от " Мастърс " 1000 Алкарас ще играе в неделя с спечелилия от късния мач сред Аслан Карацев (Русия) и Ян-Ленард Шруф (Германия).

Испанецът се стреми към четвърта купа за сезона след триумфите си в Буенос Айрес, Индиън Уелс и Барселона. Испанецът се приготвя и за Откритото състезание на Франция този месец. Ако Алкарас отбрани сполучливо купата си в Мадрид, той ще се върне на върха в международната класация, като изиграе един мач в Рим през идната седмица.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР