Защитаващият титлата си Марк-Андреа Хюзлер се класира за основната схема

...
Защитаващият титлата си Марк-Андреа Хюзлер се класира за основната схема
Коментари Харесай

Шампионът на Sofia Open от 2022 г. Марк-Андреа Хюзлер се класира за основната схема на турнира

Защитаващият купата си Марк-Андреа Хюзлер се класира за главната скица на шампионата Sofia Open.

Той продължи серията си от седем следващи мача без загуба в София откакто победи, въпреки и мъчно, Франческо Пасаро с 6:4, 7:5. Така Хюзлер, който завоюва единствения си трофей от ATP точно в София предходната година, към този момент има 10 победи на българска земя.

Поставеният под номер 1 в схемата на квалификациите Теренс Атман си обезпечи място в главната скица. Французинът, който е измежду кандидатите за Next Gen ATP Finals, завоюва и втория си мач в София, откакто не даде сет на украинеца Иля Марченко и победи със 7:6(3), 7:5 за 1:36 час.

Атман е извънредно стимулиран да се показа добре в София, с цел да завоюва точки, които да го изпратят на финалите Next Gen ATP Finals в Джеда (Саудитска Арабия) от 28 ноември до 2 декември. Място там към този момент си е обезпечил Лоренцо Музети, който е лидер на главната скица на Sofia Open 2023.

В борба за последното място в главната скица ще се борят американецът Николас Морено Де Алборан и британецът Били Харис. Харис изигра два тайбрека против турчина Янки Ерел - 7:6(3), 4:6, 7:6(3), а Де Алборан, подложен под номер 2 в схемата на пресявките, надви над българския национал Александър Донски с 6:3, 6:4.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР