Засега все още всичко е по мед и масло, но…Певицата

...
Засега все още всичко е по мед и масло, но…Певицата
Коментари Харесай

Докога ще продължи безоблачната любов на Дара?

Засега към момента всичко е без спънки, но…

Певицата Дара е влюбена до уши в новата си възлюбена доктор Ервин Иванов.

Той е лекар по фармакология и пази дисертация върху създаването на новаторски лекарства от канабис. Освен това е и бизнесмен, занимаващ се с преработката на промишлен коноп.

Дара и Ервин са дружно от шест месеца и към този момент връзките им наподобяват съществени. Почитателите на певицата разясняват, че явно любовта към тревата е тази, която ги е събрала. Вероятно си спомняте, че варненката сподели обичания си за пръв път при пътуването им до Холандия, където, както знаете марихуаната е легализирана.

След като дълго време държеше персоналния си живот в цялостно затъмнение, в този момент към този момент предостатъчно повдига завесата. При все, че по този начин и не излиза наяве от кое място е тръгнало запознанството им, безспорно двамата имат общи тематики, една от които е марихуаната.

Припомняме, че певицата бе тръгнала по пътя на колежката си Жана Бергендорф със неразрешените вещества като ту започваше, ту спираше… Дара посегна към дрогата още след края на „ X Factor “, около който в действителност закупи популярност.

Полицаите я арестуваха преди три години, откакто отриха дрога в облеклата й. Тогава тя се избави елементарно от проблемите с оправданието, че евентуално някой й е подхвърлил „ колумбийската екстра “.

След тази издънка тя краткотрайно не помни за белия прахуляк, само че въздържанието й не продължи дълго време и бързо се върна към остарялата си обич. Според феновете й даже и все още Дара взима марихуана.

Нейното гадже Ервин изследва фармакологичния механизъм на деяние на канабиса върху туморни и възпалителни болести. Той изследва пациенти, усетили изгода от използването на здравна марихуана при билков синдром, хронични възпаления и други

Младият доктор от турски генезис е съвсем с десетилетие по-голям от изпълнителката.

Вероятно си спомняте, че преди няколко години той бе благоприятен за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, само че се разделиха поради мъчителната му ревнивост.

Тогава от обкръжението им разясниха, че опитите му да накара Теодора да заживее по мюсюлманските догми изцяло ги раздалечили.

Теодора не можела да преживее, че й е неразрешено да носи разголени облекла и да се забавлява до дребните часове на нощта в компанията на другари, още по-малко пък да се целува с сътрудници на сцената.

Странното обаче е, че за момента Ервин към момента не се е опитал да наложи тези правила на Дара.

Запознати с нрава на медика обаче настояват, че защото връзката им към момента е в самото начало, той го раздава по-либерален, само че на по-късен стадий ще покаже същинската си същина.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР