Засега разполагаме с Акт 15. Вече имаме заповед, която е

...
Засега разполагаме с Акт 15. Вече имаме заповед, която е
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 21.09.2022 г.


Засега разполагаме с Акт 15. Вече имаме заповед, която е направена от ДНСК за понеделник, при започване на другата седмица чакаме Акт 16. Това съобщи в изявление за „ Още от деня “ шефът на фирмата-оператор на газовата връзка България-Гърция Теодора Георгиева.

Съюз на демократичните сили ни измъкна от рецесията. Човек, който не помни предишното, е отпадък. Съюз на демократичните сили измъкна страната от комунизма, ГЕРБ ви измъкна от финансовата рецесия, Коронавирус рецесията. Сега ние още веднъж би трябвало да извадим страната от ямата, в която е попаднала. Сърдит съм, че бе позволено две години да не се строи Автомагистрала „ Хемус “. Яд ме е, тъй като Автомагистрала „ Хемус “ още веднъж щеше да върне водачеството на Варна. Това съобщи водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с гласоподаватели във Варна.

Министрите от служебния кабинет на Гълъб Донев одобриха решение, по отношение на предложение до Народното събрание за приемане на Проект за капиталов разход " Придобиване на нов вид военен аероплан " - втори стадий.

Когато пътувахме насам, всеки кмет споделяше кое е най-важно за него и с което първо да стартираме. За тази година и половина застой единствено в добричка област са спрени 80 километра пътища. Винаги съм разглеждал района като извънреден значим. Това сподели Бойко Борисов в изказване пред симпатизанти в с. Зърнево.

" Булгаргаз ” поправя заявката си за цена на синьото гориво от 1 октомври. От сдружението оповестиха, че ще изискат под 240 лв. за мегаватчас, което е със седем лв. по-малко от в началото декларираното, оповестяват от Нова телевизия
От през днешния ден компаниите могат да подават предложения към публичния снабдител за доставка на полутечен природен газ. Целта - да се подсигурява енергийната сигурност на страната. „ Булгаргаз ” ще приема предложения за месеците ноември и декември, както и за цялата 2023 година. Енергийният министър изясни, че се приготвя и търг за доставка на тръбен газ.

47% от хората са твърдо решени да гласоподават на предварителните парламентарни избори на 2 октомври и са решили за кого. Данните на Центъра за разбори и маркетинг показа неговият шеф Юлий Павлов на конференция в Българска телеграфна агенция. Проучването обгръща интервала 15-19 септември 2022 година и направено измежду 1 011 пълнолетни жители.

Трудно сформиране на кабинет след изборите на 2-ри октомври предвижда политологът от “Тренд ” в ефира на Нова ТВ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР