Засега от това, което чувам и виждам, не сме направили

...
Засега от това, което чувам и виждам, не сме направили
Коментари Харесай

Христо Бонев: Нищо същественно като селекция в Локо

Засега от това, което слушам и виждам, не сме създали нищо значително във връзка с селекцията, сподели легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев пред кореспонденти.

" Няма доста мотиви за оптимизъм. Дано обаче нещата да се трансформират, има време да се работи в тази тенденция. Нуждаем се от няколко мощни попълнения, извънредно положителни футболисти, с цел да задържим позициите си. Ще е много по-трудно по отношение на предходни години. Тези положителни състезатели би трябвало да ги комбинираме с нашите юноши, както досега Сашо Тунчев интегрира с триумф младите. Сега обаче няма какво повече да разясняваме. Нека има още нови играчи, да стартират контролите и тогава нека има смяна ", добави Зума.

" Черно-белите " зимуват осми, единствено на точка зад шестия Левски. Засега обаче на " Лаута " привлякоха само нападателя Ивайло Димитров. За последно през есента Косъма носи екипа на Миньор (Перник) във Втора лига.

Христо Бонев разяснява и възможното завръщане в Локомотив на Мартин Камбуров. В края на предходната година, на празненството на Мартин Камбуров във връзка върха му за голове в елита Зума изрази вяра, че нападателят би трябвало да се завърне вкъщи - на " Лаута ".

" Още е рано за вероятно завръщане на Камбуров в Локомотив. И той не е наясно дали ще продължи да играе. Мисля, че един футболист, щом може и има сили да играе, мъчно ще се откаже. В момента, в който той почувства, че желанието му е доста по-голямо от опциите, тогава би трябвало да се откаже. Той ще си реши ", показа Христо Бонев.
Свързани вести Христо Бонев със мощни думи към Камбуров Цялото футболно войнство на купона на Камбуров в Новотела СНИМКИ Камбуров: След Зума, аз съм вторият в историята на Локомотив Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР