”Засега Корнелия Нинова е показала само намерение и публично намерение

...
”Засега Корнелия Нинова е показала само намерение и публично намерение
Коментари Харесай

Доц. Буруджиева разкри кога Нинова ще пречи на новото правителство

”Засега Корнелия Нинова е посочила единствено желание и обществено желание да се отдръпна, само че не и документ за оставката си. Тя има доста сериозна поддръжка в партията. Не разбрах за какво Нинова избра тъкмо този миг за воденето на сходен диалог. По време на горещата фаза на избори няма да се намерят доста образци да се слагат сходни проблеми”, сподели Татяна Буруджиева пред БНР.
Според нея Нинова няма да основава проблеми при сформиране на държавно управление, а при решенията, които по-късно ще взима.

" Трябва да стане ясно - експертно ли ще бъде държавното управление, или експертизата ще бъде политическа, с цел да можем да оценим самия асортимент на хората. С постоянно държавно управление ще настъпи успокоение, само че към този момент сме гледали този мач на диалози без съответни резултати ", напомни политологът. Тя добави, че Движение за права и свободи си е сложила за цел да покаже, че е доста сериозен политически фактор на изборите. Според нея от партията на Доган даже не са възнамерявали да отидат на трето място.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР