Заради войната вУкрайна, правителството на САЩ добави ощеруски служители и

...
Заради войната вУкрайна, правителството на САЩ добави ощеруски служители и
Коментари Харесай

САЩ наложи санкции срещу жените на Кадиров

Заради войната вУкрайна, държавното управление на Съединени американски щати добави ощеруски чиновници и компании, изключително в софтуерния бранш, в листата си със наказания. Наказателни ограничения бяха взети и против правосъдни чиновници в следения от Русия Кримски полуостров и родственици на чеченския водач Рамзан Кадиров, в това число три от съпругите,пише Радио Свободна Европа.

Руското основно разследващо управление(ГРУ) иикономическия консултант на президента Владимир Путин, Максим Орешкин, също бяха добавени към листата. Санкции бяха наложени и на съветската галактическа промишленост, накомпютърни и софтуерни компании. Това има за цел да попречва доставките на въоръжение и модернизацията на съветската войска след тежките загуби във войната в Украйна.

Правителството на Съединени американски щати изключително акцентира ролята на Мария Алексеевна Львова-Белова, която неотдавна бевключена в листата със наказания. Служителят по протекция на детето на съветския президент управлява депортирането на хиляди украински деца в Русия.

Всички активи, държани от глобените в Съединени американски щати, би трябвало да бъдат замразени, а на американски компании и лица е неразрешено да вършат бизнес с тях. Държавният секретар Антъни Блинкен сподели, че „ Вашингтон няма да спре да държи съветското държавно управление отговорно за войната му в Украйна “.

Търговският отдел на Съединени американски щати забрани износа на квантови изчислителни услуги, хардуер и програмен продукт, за Русия и Беларус.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР