Заради предстоящите почивни дни КАТ със специални мерки за контрол

...
Заради предстоящите почивни дни КАТ със специални мерки за контрол
Коментари Харесай

КАТ с извънредни мерки заради трафика по празниците

Заради идните почивни дни КАТ със специфични ограничения за надзор на трафика. Екипи на полицията ще бъдат ситуирани на изходите на огромните градове и по главните пътни артерии в цялата страна.

На местата, където се образуват тапи, придвижването ще бъде подпомагано от полицейските екипи. От през днешния ден ще бъде приложена за първи път и новата мярка за самоконтрол на водачите на тирове за спазването на възбраната за придвижване. Това ще стане на две прави - по пътя Калотина - София и на Автомагистрала "Марица " в посока към Автомагистрала "Тракия ".

Днес от 16 до 20 ч. камионите би трябвало да спрат да се движат, а също и на 4 март, понеделник, от 14 до 20 ч. Нарушителите на възбраната ще бъдат глобявани. Книжката им ще се лишава за 1 месец, дружно с регистрацията на транспортното средство.

Заради идния празник е основана организация за подкрепяне на придвижването. В следобедните часове, на територията на цялата страна, ще бъдат отпуснати в допълнение екипи на Пътна полиция, които да контролират трафика. Във връзка с честването на националния ни празник се чака затруднено придвижване в центъра на София, както и в региона на връх Шипка. Водачите, които ще минават през тези места, е належащо да се срещнат с краткотрайните ограничавания и забрани, сподели в контрольор Петър Соколов от "Пътна полиция " - ГДНП, представен от Нова телевизия. Той добави, че глобата за нарушителите е санкция от 300 лева, лишаване на книжката, както и прекъсване на транспортното средство от придвижване за период от 1 месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР