Заради последните предизборни, циркаджийски изпълнения на Боян Станков-Расате и последвалото

...
Заради последните предизборни, циркаджийски изпълнения на Боян Станков-Расате и последвалото
Коментари Харесай

БНС нямали нищо общо с Боян Станков-Расате

" Заради последните предизборни, циркаджийски осъществявания на Боян Станков-Расате и последвалото медийно отразяване, сме принудени за следващ път да създадем значимо разяснение за всички български публицисти ", се показва в известие на БНС до медиите.

" Български Национален Съюз е неправителствена организация, записана още през 2001 година по Закона за юридическите лица с нестопанска цел под името “Български Национален Съюз Еделвайс ”. Организацията е позната на публичното под абревиатурата БНС, занимава се главно с културно-просветна активност и е известна най-много с провеждането на годишния Луковмарш. Лицето Боян Станков-Расате (Това е същинското му име, въпреки да се показва единствено като “Боян Расате ”) е бил ръководител на БНС до 2010 година. Тогава обаче той е отхвърлен от лидерския пост и е изключен от Съюза. Така че от началото на 2010 година той няма нищо общо с активността на Български Национален Съюз и надлежно неговото име по никакъв метод не би трябвало да бъде свързвано с името на организацията ", показват от организацията.
 Циркът на Боян Расете: Крещи и хвърля гей порно в народен ефир " Циркът " на Боян Расете: Крещи и хвърля гей порно в народен ефир
Скандал се разигра в ефира на Нова Телевизия, а водещият Виктор Николаев изгони събеседника си Боян Расате. Националистът и водач на Бъ...

" Наясно сме, че и самият Боян Станков-Расате спомага интензивно за поддържането на тази илюзия, откакто воден от реваншистки усеща към организацията, от която е бил отхвърлен, самичък се показва от името на БНС. Формално съображение за това той намира във обстоятелството, че след 2010 година няколко пъти съумява да се яви на парламентарни избори от името на политическа партия “БНС-Нова народна власт ”. За незапознатите ще поясним, че това е куха партия, основана още през 1990 година. През първите години от съществуването се явява постоянно на избори, само че без никакъв значителен триумф и с времето активността й замира. Последният й конгрес е извършен през 2005 година, а от няколко години даже лицето, което се води ръководител на партията по документи, е умряло. Станков-Расате, който официално даже не членува в тази партия, обаче съумява посредством пълномощие (неясно до каква степен оригинално) да записва “БНС-Нова народна власт ” за присъединяване в няколко следващи парламентарни вота. Повече детайлности може да намерите тук ", прецизират от БНС.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР