Заради полицейските акцииПенсионерите са най-голяма мишена за купен вотНад 100%

...
Заради полицейските акцииПенсионерите са най-голяма мишена за купен вотНад 100%
Коментари Харесай

Над 100% може да поскъпне купеният вот

Заради полицейските акции
Пенсионерите са най-голяма цел за платен избор

Над 100% може да се оскъпи цената на купения избор поради риска при полицейските акции и инфлацията, разгласи икономистът Красен Станчев.

За 10 години за пазаруване на гласове на едро са дадени към 6,4 милиарда лв..

“Заради машините имаше спад на пазаруването на гласове на дребно, само че имаше ясно изразен платен корпоративен избор за “Български напредък ”. Пенсионерите са най-голямата цел на платен избор ”, разкри икономистът.

Според него множеството партии ще се съсредоточат върху подправени проблеми. “Откакто бяха въведени обезщетенията, инфлацията се трансформира във вътрешен проблем. Енергийните цени паднаха и това, което остана е, по какъв начин да се понижат цените на бензина. Няма статистически данни, че хората обедняват. Линията на бедността се е нараснала с 22% от предходната година, само че всички групи от популацията усъвършенстват своето състояние. 49% е процентът при пенсионерите, а 48% е бедността при самотните майки. Цените са плод на държавна политика ”, съобщи той.

Той изнесе и забавна статистика. “Производителите на тютюн получават два пъти повече дотации към избори от 1994 насам. Преди изборите 2005 година и 2009 година имаме нарастване на помощите и пенсиите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР