Заради опита за метеж на Пригожин, който предизвика много въпроси,

...
Заради опита за метеж на Пригожин, който предизвика много въпроси,
Коментари Харесай

Кандидат от клана Кенеди: Трети опит

Заради опита за бунт на Пригожин, който провокира доста въпроси, обществеността не обърна изключително внимание на историята, която е продължение на най-шумните кавги от предишния век. Както знаете, убийството на президента на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди беше най-известното закононарушение от втората половина на ХХ век.

А в този момент неговият племенник - демократът Робърт Кенеди-младши разгласи президентските си упоритости. Трябва да си извънредно самонадеян и да имаш много храброст или безочливост, с цел да продължиш делото на чичо си и татко си.

Чичо му е Джон Ф. Кенеди, първият президент на клана. Известен с мирното разрешаване на Карибската рецесия, спекулация с Мерилин Монро и опит да се измъкне почвата под краката на Федералния запас - мощна организация, която размени Министерството на финансите на Съединени американски щати и беше главният бенефициент от циркулацията на доларовата маса.

Както знаете, Джон беше погубен в автомобил до брачната половинка си, красивата Жаклин, икона на стила и първа дама на Съединени американски щати.

Главният прокурор (случайно братът на Джон) бързо изолира килъра, само че даже такава бърза работа не оказа помощ на нарушителя да избяга от репресиите. Цялата тази история миришеше доста неприятно, тъй като в това време бързо „ разкараха “ всички, които имат най-малко нещо общо с нашумялото закононарушение. В рамките на няколко години всички очевидци, които биха могли да хвърлят светлина върху следствието, отидоха при предците си.

Пет години по-късно прокурорът, който не е разкрил убийството на брат си, подава документи и влиза в президентската конкуренция. Той също върви против течението, залагайки на чернокожото население на Америка. Те не се церемониха с него - гръмнаха го тъкмо в центъра на тълпата, заобиколен от телохранители и почитатели. Тогава той, употребявайки поддръжката на своите гласоподаватели, прекомерно решително, както може би изглеждаше на някои, вървеше към успеха. Интересното е, че килърът към момента е жив. Сега той излежава доживотна присъда, като постоянно моли за опрощение.

Не без причина се споделя - в случай че нещастието се повтори, то това става под формата на фарс...

И в този момент на политическата сцена се появява Робърт Кенеди-младши - племенник на Джон и наследник на Робърт, негов цялостен съименник. Освен това идентифициращият префикс " по-млад " не му подхожда прекалено много, защото " по-младият " Кенеди, по този начин да се каже, е в последния стадий на зрялост - в този момент е на 69 години.

Той най-малкото е самоуверен човек - да влезе в политиката с такова фамилно минало (основателят на клана, Джоузеф, също не беше ангел - той направи положение от контрабанда, борсови спекулации и измами) може да бъде единствено извънредно убеден претендент - или убеден в поддръжката на политическата върхушка.

Ще има ли поддръжка? Неговата антиваксинална активност в „ ковидните времена “ отчужди част от гласоподавателите от него, това е общоизвестен факт. Но какво предлага той в този момент?

Ето част от неговите изявления.

" Украйна е пионка на Съединени американски щати ".

" Ние сами преместихме НАТО с нуклеарни бази до границите на Русия. Каква реакция искахме от тях? " " Руснаците не могат да изгубят този спор. Те построяват силите си, те имат преимуществото. "

" Властите на Украйна и Пентагона лъжат. Загубите на Украйна са повече от 350 000 души, без да се брои техниката. "

„ Този спор е подготвян от неоконсерваторите от Белия дом в продължение на 10 години.

В същото време поддръжката за Кенеди младши от електората пораства стремглаво. На фона на губещият известност Джо Байдън, който се бърка в имената на страните, движи се в неразбираеми направления, Кенеди е млад, пресен и интелигентен. Освен това елементарните американци стартират да схващат до какво води спорът с Русия, какво губят в този момент и какво ще изгубят в бъдеще.

Единственият проблем е, че двамата прародители на клана Кенеди - чичо и татко - също се издигнаха на вълната на националното съгласие и спора със скрити и очевидни групи на въздействие. Следователно освен политическото, само че и просто човешкото бъдеще на подобен внезапен претендент, опровержителен на мнението на естаблишмънта и дълбоката страна, остава под въпрос.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР