Заради ниските температури и краткостта на деня, през зимата прекарваме

...
Заради ниските температури и краткостта на деня, през зимата прекарваме
Коментари Харесай

Как да направим дома си по-уютен в студените месеци?

Заради ниските температури и краткостта на деня, през зимата прекарваме най-вече време у дома, търсейки топлота и сигурност. Кое прави дома комфортен и по какъв начин да постигнете търсения резултат? 

Цветовете на уютния дом

Цветовете на уютния дом през зимата са напълно в „ топлата “ гама – оранжево, жълто, разнообразни нюанси на аленото и кафявото основават чувство за комфорт, уседналост, за връзка със земята и природата. Подходящи са багрите на есента – кехлибарено, златисто, керемиденочервено, охра. Важно е цветовете да дават отговор на предназначението на стаята и на резултата, който търсите.
 Няколко хрумвания за на ниска цена и опреснителен ремонт Няколко хрумвания за на ниска цена и опреснителен ремонт
Всички знаем, че домът е мястото, където се усещаме най-удобно и уютно. Ремонтните действия и подобренията по него ни оказват помощ да го н...

Подходящо осветяване

За да извършите дома си комфортен и гостолюбив, би трябвало да улучите подобаващата светлина. Забравете за яркото осветяване, за флуоресцентните и халогенни лампи – те основават чувство за работна конюнктура и за показност. Вашата цел е по-мека и приласкаваща светлина. Извадете свещите и декорирайте с тях дома. 

Топлината

Няма по какъв начин домът ви да е комфортен, в случай че зъзнете от мраз, облечени с един куп облекла. Нагласете вярната стайна температура, при която се чувствате удобно и умерено. Също по този начин затоплете пространствата с меки настилки - килими, пътеки, достоверни черги трансформират радикално атмосферата и способстват за цялостния образ на дома. Одеалата по мебелите също правят страхотна работа.
 Нещата, за които да внимаваме, преди да си закупим жилище Нещата, за които да внимаваме, преди да си закупим жилище
Купуването на жилище или къща, изключително в случай че за първи път го вършиме, може да е доста вълнуващо, само че в процеса по търсене  може да ср...

Ароматът на уютния дом

Когато домът ухае прелестно, чувството за уют се усилва. Изберете аромати, които отключват приятни мемоари. За зимните месеци са подобаващи ароматите на какао и на парещ шоколад, на билки и на борова гора. Уютен е и оня дом, из който се носи мирисът на одеве изпечен сладкиш или на вкусно ядене.



Декорациите 

Ако желаете комфортен дом през зимата, оставете модерните дизайнерски решения и минималистичния жанр за различен път. Заложете на удобни и огромни фотьойли, в които да се отпуснете мързеливо след работа. Подредете обособените елементи на холовата гарнитура по-близо една до друга и ги концентрирайте към една точка – да вземем за пример прозореца или камината. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР