Заради множество сигнали за връзки със създателите на позорния клип

...
Заради множество сигнали за връзки със създателите на позорния клип
Коментари Харесай

Замесиха логопед в унизителния клип с момчето в мола, той отрича

Заради голям брой сигнали за връзки със основателите на позорния клип с болното момче в пловдивски мол от профилирания уебсайт “Логопедия.бг “ лишиха наградата „ Логопед на годината за регион югоизточен 2023 " на пазарджишкия логопед Александър Кърджев, съобщиха от уеб страницата на организацията.

„ Мисията на премиите е да разпространяват специалността на логопеда, опциите за терапия през целия живот и нуждата от ранна и систематична профилактика и грижа. Всяко деяние, което позори експертите, се отразява на цялата колегия и е в контраст на нашата задача – да разпространяваме специалността “. В изказването се приканват експертите да съблюдават законите, в това число и тези за авторското право, и професионалните правила.

„ Единственото, което ме свързва с Чеченеца, е фотография, която си направихме за спомен на 2 март. Тогава той бе пристигнал в Пазарджик, с цел да открива фитнес зала. Тази фотография бе качена в профила ми във Facebook и клеветите против мен се базират на нея “, разяснява логопедът Александър Кърджев от Пазарджик в обществената мрежа.

Той твърди, че няма нищо общо с този клип, не познава останалите хора в него и няма по какъв начин да е съдействал за сходни неща. В профила си във Facebook той благодари на всички, които са му писали и са го подкрепили.

„ Кърджев би трябвало, само че няма да бъде погубен. Ще качвам още повече видеа, ще ви давам още повече хрумвания “, написа на страницата си във връзка на отнетия приз Кърджев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР