Заради литийното шествие по случай големия християнски празник Богоявление на

...
Заради литийното шествие по случай големия християнски празник Богоявление на
Коментари Харесай

Временна организация на трафика на Богоявление

Заради литийното шествие по случай огромния християнски празник Богоявление на 6 януари (събота) се вкарва краткотрайна организация на придвижването, осведомят от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “.

От 12:00 до 14:00 ч. ще се стопира прекосяването на пътни транспортни средства – като се изключи рейсовете от всеобщия градски превоз, по улиците „ Криволак “ и „ Железарска “, както и в западното платно на бул. „ Цар Борис III Обединител ” в правата от ул. „ Патриарх Евтимий ” до бул. „ Шести септември “.

Ограничава се също придвижването на коли в сектора на бул. „ Цар Борис III Обединител ” от кръстовището с бул. „ Шести септември ” до бул. „ България ”, както и по бул. „ Марица-юг ” – от кръстовището с ул. „ Никола Войводов ” до бул. „ Цар Борис ІІІ Обединител “.

Организацията и контролът на придвижването на пътните транспортни средства, както и защитата на събитието, ще се реализират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Шофьорите на градските рейсове са предизвестени да карат постепенно и деликатно.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР