Запознат съм със случая в Пловдив. Аз поисках да бъде

...
Запознат съм със случая в Пловдив. Аз поисках да бъде
Коментари Харесай

Здравният министър видя здравната реформа за виновна за смъртта на двама пациенти на болнични стълби

Запознат съм със случая в Пловдив. Аз желаех да бъде осъществена и инспекция от прокуратурата. Докато тя не завърши, няма да взема отношение. Това сподели министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов, откакто двама пациенти там починаха, съобщи БГНЕС.
Знам, че лекарите и сестрите в УМБАЛ " Свети Георги " са били задоволително, те са си били по местата, работили са с други пациенти, акцентира още Ангелов.
 Прокуратурата се самосезира за умрелите пациенти в Пловдив Прокуратурата се самосезира за умрелите пациенти в Пловдив
Прокуратурата се самосезира по случая с умрелите пациенти в УМБАЛ „ Св. Георги “ в Пловдив. Видео сподели по какъв начин двама мъже ча...
Случващото се в Пловдив е върхът на айсберга, случват се такива неща, тъй като здравната система не е реформирана, само че в този момент не е време за промяна. Реформите започнаха преди 20 години и не приключиха, разяснява още Ангелов.
Ако ме питате оправя ли се здравната система, да, здравната система се оправя, само че в случай че продължим с неспазването на ограниченията и толерирането на мнение, че това е една неистина, че няма ковид, че ограниченията са измислени, с цел да пречат на хората, в случай че продължаваме да обясняваме по какъв начин медиците са бяла мафия, ние ще загубим тези хора, а те са по местата си непрекъснато, обърна се Ангелов към медиите.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР