Заповядайте в Кюстендил на Празника на плодородието - една от

...
Заповядайте в Кюстендил на Празника на плодородието - една от
Коментари Харесай

Христо Терзийски и Михаела Крумова, ГЕРБ - СДС: Празникът на плодородието - респект към кюстендилските производители!

Заповядайте в Кюстендил на Празника на плодородието - една от емблемите на нашата Кюстендилска райска градина! Той е удостоверение както за прелестната ни земя и природа, по този начин и за гения и трудолюбието на хората в нашия край. Това съобщи във връзка Празника на плодородието в Кюстендил лидерът на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и някогашен министър на Министерство на вътрешните работи Христо Терзийски.



Заедно с претендентите за народни представители Михаела Крумова, Даниел Александров и Десислава Александрова, както и регионалния координатор Даниел Данчев, разгледаха аранжираните щандове на земеделските производители и читалища от района.



“Днешното 15-то издание на Празника на плодородието притегли доста посетители от цялата страна. Сред тях даже и някои водачи на партии, които доскоро управляваха. Добре са ни пристигнали! Ще се позавъртят, ще се снимат, ще се покажат, с цел да ги видят хората и ще си тръгнат.
Но Кюстендилските аграрни производители няма по какъв начин да не помнят, че през миналата година и половина бяха изцяло подценени, както и че за първи път от над половин век страната пренебрегва производителите на череши, като не сътвори нужната организация, и пунктовете за изкупуване с дни бяха затворени ”, напомни Христо Терзийски.



Водачът на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили уточни още: “Да, през днешния ден е ден за празнуване, само че никой ден не е несъответствуващ, с цел да си кажем истината. Само по този начин можем да създадем верните заключения да не повтаряме старите неточности. ”



Михаела Крумова, която е родена и живее със фамилията си в Кюстендил и е трета в листата на обединението, поздрави съгражданите си за празника и показа: “Посрещаме есенните дни с един от най-красивите и емблематични събития за Кюстендил - Празника на плодородието.
Богатството на кюстендилското поле през днешния ден е показано по най-яркия метод, с помощта на локалните производители и занаятчии. И ни припомня, че Кюстендил е майката на овощарството в България! ”



Михаела Крумова бе безапелационна: “Традициите в овощарството на региона би трябвало да се демонстрират и предават, по тази причина благодаря на Община Кюстендил, Института по земеделие и сътрудниците им за напъните и организацията.
Честит празник, Кюстендил! ”



Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР