Oбщина Бургас бе наградена за развитието на бизнеса в града

...
Oбщина Бургас бе наградена за развитието на бизнеса в града
Коментари Харесай

Община Бургас спечели награда за развитието на бизнеса

Oбщина Бургас бе наградена за развиването на бизнеса в града на церемонията Annual Business Awards 2024. Тя се организира по време на десетото юбилейно издание на Балканските бизнес награди. Зам.-кметът Станимир Апостолов одобри златната статуетка от името на кмета Димитър Николов.

Мотивите за отличаването на регионалния център са интергрираните интелигентни системи и цифрови решения в платформата Smart Burgas. Наградата е оценка за напъните за сливане на разнообразни по тип цифрови услуги, редуциране на административните процедури и даване на информация в действително време за въведените умни решения, ориентирани към локалния бизнес, жителите и гостите на града.

Специалният раздел, отдаден на бизнеса, съдържа информация за свободни терени в индустриалните зони, статистически данни, визуализирани са локалните компании по икономическа активност, местонахождение и брой чиновници в бизнес карта. Информация за локални професионални гимназии и университетисъщо е оповестена, с цел да се обезпечи лесна връзка с фирмите, които търсят фрагменти. Осигурена е и опция за оповестяване на свободните работни места, с цел да се улесни процесът на намиране на фрагменти.

Smart Burgas дава директна връзка към цифровата туристическа платформа GotoBurgas която, с изключение на информация и календар със спортни, туристически и бизнес събития, работи и с локални хотели, заведения за хранене и туристически обекти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР