Заподозреният за побоите в Перник е арестуван - 18-годишният Васил

...
Заподозреният за побоите в Перник е арестуван - 18-годишният Васил
Коментари Харесай

Арестуваха заподозрения за побоите в Перник

Заподозреният за побоите в Перник е задържан - 18-годишният Васил Михайлов е арестуван за 24 часа.

По-рано през днешния ден в Перник се организира профилирана интервенция, в която участваха Групово дело „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “, ОДМВР-Перник и ГДНП.

Припомняме, че първо в GlasNews.bg Ви показахме побойника Васил, който се изживява като под земята необут и упражнява бойния спорт Кикбокс не на терена, а по улиците на Перник. Жертвите на Васил не са подбирани, а хора, определени на инцидентен принцип. Те биват удряни без мотив, ненадейно. Още по-странно е, че те са и снимани - от персоналния " оператор " на безнаказания.

Васил е прокурорски синковец - татко му е Бисер Михайлов.

Какво научи още екипът ни след това - наши източници настояват, че готвели бияча да го изкарат шизофреник. Бащата компактно стои зад него и желаят всичките преписки да бъдат преместени в Кюстендил или Дупница, единствено да не стигат в Софийска прокуратура.

Междувременно откакто Васил преби един от най-известните футболисти на " Миньор " (Перник) от близкото минало - Румен Андонов, към 50 индивида от агитката на " Миньор " са ходили пред дома на хулигана, само че той по този начин и не се появил. Пред GlasNews.bg брачната половинка на Андонов описа по какъв начин се е стигнало до побоя, ето какво споделя тя: " Инцидентът с мъжа ми е измежду бял ден. Около 14:00 часа. Случва се пред кафене. Биячът излиза от заведението и застава да изчака брачна половинка ми. След което застава до него и му споделя: " О, тренер, здрасти " и му подава ръка, а по-късно го удря два пъти - брачният партньор ми залита обратно, само че оня прави още две крачки и продължава да нанася удари в главата му. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР