Започвайте да проверявате служебните мейли по два пъти, защото ретроградният

...
Започвайте да проверявате служебните мейли по два пъти, защото ретроградният
Коментари Харесай

Как ретроградният Меркурий ще повлияе на кариерата ви според зодията

Започвайте да проверявате служебните мейли по два пъти, тъй като ретроградният Меркурий оставя доста благоприятни условия за недоразумение и спорове сред сътрудници. От 10 май прекарва противоположния си ход в Близнаци, тъй че за него важат класическите ретроградни проблеми с недоразумения и механически повреди. Т ака че очаквайте недоразумения, пречки в връзката, както и неизправности с всевъзможни информационни устройства, в това число с телефона и компютъра ви.

Ако скоро не сте сменяли паролите си или не сте правили аварийно копие на значимите си файлове, е добре да го извършите. Помислете каква техника на работното ви място има потребност от поддръжка, с цел да не изпитвате ненужно терзание.

Втората половина от противоположния ход на Меркурий е в Телец, което директно въздейства на работното ви място и източниците на приходи. Много от нас ще усетят по какъв начин в живота им повдигне въпроси, свързани с финансите, кариерата и здравето, тъй че ще бъде потребно да преразгледате бюджета си и да видите какъв брой и защо харчите.

Енергията на тази назадничавост ще стигне пик на 15 май по време на цялостното лунно затъмнение и тогава им огромна опция да излязат нескрито някои секрети на работното място или просто неща, които са останали недоизказани. Двойното острие на обстановката е, че по време на ретроградния Меркурий сме по-склонни да се подведем по неверна информация, тъй че не приемайте всичко, което чувате като чиста монета.

Добре е също по този начин да внимавате за връзката сред сътрудниците през този интервал, както към този момент можете да се досетите. Независимо дали връзката е писмена или джука, старайте се повече от нормално да се разбирате добре, питайте повече въпроси и говорете ясно и намерено, доколкото можете.

Може би към този момент ви е станало любопитно по какъв начин идната фаза ще се отрази точно на вас. Ще откриете всичко належащо в галерията:
 КАРИЕРЕН ХОРОСКОП за ретроградния Меркурий  КАРИЕРЕН ХОРОСКОП за ретроградния Меркурий  КАРИЕРЕН ХОРОСКОП за ретроградния Меркурий  КАРИЕРЕН ХОРОСКОП за ретроградния Меркурий
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР