Започват спортните празници Бързи и сръчни“ за най-малките ученици от

...
Започват спортните празници Бързи и сръчни“ за най-малките ученици от
Коментари Харесай

Започват спортните празници „Бързи и сръчни“

Започват спортните празници „ Бързи и сръчни “ за най-малките възпитаници от 1 до 4 клас. На 8-ми ноември от 15 ч. в Многофункционалната спортна зала на Първа езикова гимназия ще премерят сили четвъртокласниците, а през идващите седмици са планувани надпреварите при по-малките. Проявите са част от " Ученическа купа Варна “, проведена от дирекция „ Спорт “ при Община Варна, с поддръжката на Регионалния инспекторат по обучение.

Състезанията имат за цел да разпространяват дейния и здравословен метод на живот. Всяко учебно заведение ще излъчи по един тим в другите възрасти. Съставът на всеки отбор е от 5 момчета и 5 девойки, които се състезават по трасе, което включва – спринт, слалом сред конуси, провиране, прескок и шут с крайник на топка във врата, с обща дължина на трасето към 20 метра.

От през днешния ден стартират и надпреварите по лека атлетика за 1-2 клас от „ Ученическа купа Варна “ в залата на състезателен комплекс „ Локомотив “. Надпреварата за по-големите възпитаници от 3-4 клас ще се организира на 14-ти ноември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР