Започването на сутринта с чаша ароматно кафе или сладък чай

...
Започването на сутринта с чаша ароматно кафе или сладък чай
Коментари Харесай

Пиенето на топла вода на празен стомах води до неочаквани резултати

Започването на сутринта с чаша ароматно кафе или сладостен чай не е добра концепция. Дори стомахът се нуждае от време, с цел да се разсъни. Ето за какво лекарите мощно предлагат да започнете събуждането си с топла вода.
За тези, които не могат просто да пият чиста вода заран, е разрешено да се прибавят няколко капки лимонен сок. Пиенето на вода на празен корем провокира храносмилателни процеси, които разсънват тялото. Внимателното отношение към утринното събуждане на цялото тяло способства за нормализирането на обмяната на веществата и изключително на храносмилането.

1. Подобряване на кръвообращението.  Токсините и шлаките се отстраняват 3 пъти по-бързо.
2. Почистване на целия храносмилателен тракт  и възстановяване на храносмилането. Обикновената вода одобрявана рано заран ще ви помогне да разградите остатъците от храната в стомаха и да поддържате работата си през целия ден.

3. Загуба на тегло  - водата при стайна температура въздейства върху метаболизма, правейки я по-качествена. Съответно, мазнините ще бъдат изгорени изцяло за по-кратък интервал от време.
4. Забавяне на стареенето  на клетките и вътрешните органи. Тази операция в действителност забавя процеса на естествено стареене на тялото, с помощта на ефикасното разчистване на токсините и усъвършенства положението на кожата.
5. Облекчава дискомфорта след преяждане.  Благодарение на ускореното активиране на храносмилането, топлата вода оказва помощ за бързото разграждане и унищожаване на непотребната храна, употребявана от тялото.


Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР