Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават“. Това заяви

...
Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават“. Това заяви
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Въпреки добрите думи на Петков за Габриел, поведението на ПП показва друго

„ Започваме диалозите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават “. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването " Тази събота " по bTV.

" Надявам се, че многочислените партии в обединението ПП-ДБ няма да се точат безпределно в решенията дали да поддържат държавно управление на ГЕРБ. Категорично би трябвало да стартираме диалози с другите партии ", съобщи Атанасова.

Според нея е по-добре той самичък да си подаде оставката, в сравнение с да се влиза в грозни процедури

Така тя даде да се разбере, че укрепва ултиматума, даден от Бойко Борисов на ПП-ДБ, а точно да кажат " да " или " не " за държавно управление и при " не " ГЕРБ стартират срещи с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.

Според нея през последната седмица ПП-ДБ шикалкавят и показват надменно отношение към претендента за министър председател Мария Габриел.

Не бих желал да разясня отстраняването на една персона, би трябвало да се съсредоточим върху институциите, сподели той във връзка поръчката за промяната на Гешев

По думите й не всички партии се явили на договарянията с водачите си, само че отишли.

„ Въпреки че през днешния ден Кирил Петков сподели, че тя му направила положително усещане и по тази причина не е затворил вратата за кабинет отпред с нея, държанието на ПП-ДБ демонстрира друго “, разяснява Атанасова.

Съпредседателят на Продължаваме промяната привиква съдружен съвет, с цел да обсъдят поддръжката й

По думите й това, че Габриел му направила положително усещане - няма по какъв начин да бъде другояче при специалист от нейното равнище.

В отговор на офанзивите на Румен Радев за оставката на Гешев, тя упрекна президента в претърпян катарзис, откакто нарекъл обичаните министри в негово служебно държавно управление шарлатани. „ ГЕРБ не носи отговорност за решенията на членове на Висш съдебен съвет. Висш съдебен съвет е самостоятелен орган, добави Атанасова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР