Недоволство във врачанското село Баница след като тир се вряза

...
Недоволство във врачанското село Баница след като тир се вряза
Коментари Харесай

След като тир се вряза в къща: Недоволство в с. Баница

Недоволство във врачанското село Баница откакто тир се вряза в къща. Най-вероятната причина за катастрофата  е придвижване с превишена скорост. Това е следващият случай в селото.

Жителите споделят, че от години стачкуват против натовареният трафик.

Ще внесем искане за най-малко три повдигнати пешеходни пътеки, тъй като това не е обикновено, сподели Владимир Вълов - кмет на село Баница.

 Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Хората споделят, че има и други нещастия в селото и то със смъртни случаи и развалени мантинели. Обясниха, че няма пътна маркировка и камери.

Инцидентът е станал през вчерашния ден сутринта. Камионът е отсякъл три дървета, счупил е електрически дирек и е блъснал къщата.

Инцидентът е от врачанското с. Баница

Пробите за алкохол и опиати на водача са негативни. Той не е потърпевш.

Собствениците на къщата, които живеят във Враца, оповестиха, че са напукани стени от удара, счупени са и прозорци. Операцията по изтеглянето на камиона продължи с часове, имаше заплаха ремаркето да се преобърне върху къщата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР