Започва строежът на нова и модерна автогара във Варна. Тя

...
Започва строежът на нова и модерна автогара във Варна. Тя
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 25 април

Започва градежът на нова и съвременна автогара във Варна. Тя ще се намира в непосредствена непосредственост до актуалната постройка на бул. „ Владислав Варненчик “ 158. Това сподели за Moreto.net шефът на Автогара – Варна Веселин Михайлов.

Административният съд във Варна остави без почитание настояването на Виктор Бузев за прекъсване на предварителното осъществяване на обжалваната заповед на кмета Иван Портних от 20 април, с която той е краткотрайно отхвърлен от длъжността основен проектант на Община Варна.

" Аз Вярвам и Помагам " ни канят тази събота на идното събитие " Събиране на КАПАЧКИ и СТОТИНКИ ", което ще се организира на 29.04.2023 година от 09:00 до 14:00ч пред Катедралата в град Варна

Творбата, която е дело на актьора Дамян Николов от Българско графити учебно заведение, прочут повече под псевдонима Kemsa.art. изобразява пожарникар в тил, който е в борба с пламъците

Вече може да гласувате за обичаното си предложение за рисунка върху асфалт, която ще се осъществя в региона на “Севастопол ” във Варна при започване на юни. Инициативата е част от плана Reconnect the City.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР