Започва романичният драматичен сериал Любов в окови“ на 13 септември

...
Започва романичният драматичен сериал Любов в окови“ на 13 септември
Коментари Харесай

Премиера на романтичната драма „Любов в окови“ по БНТ 2

Започва романичният трагичен сериал „ Любов в окови “ на 13 септември 2022 година (вторник) от 20:30 ч. по Българска национална телевизия 2. Сериалът споделя за сложния живот на една красива и интелигентна дама с благородни маниери, само че с неблагоприятен крепостен генезис и огромна неразрешена обич.

Сюжетната лента на „ Любов в окови “ се развива в 50-те години на ХІХ век и споделя за Катерина Вербицкая, интелигентна и красива, отгледана като благородна дама от своята кръстница Анна Червинская, само че за околния свят тя е единствено слугиня и благосъстоятелност на най-богатия земевладелец в региона - Пьотър Червински. Борейки се за своята независимост и правото да бъде щастлива, тя ще би трябвало да понесе гибелта на най-близките си хора, да стане благосъстоятелност на жена, която я ненавижда, ще бъде въвлечена в националното въстание, да се избави от киевските бордеи и да избяга от този, който желае да я има непременно. Катерина се влюбва в благородника Алексей Косач, който не знае нищо за нейния генезис. По пътя към свободата и любовта, крепостничката ще би трябвало да преодолее доста тествания. Зрителите на културно-образователният канал на Българска национална телевизия ще схванат какво чака Катерина в по тежкия път към свободата.

Сериалът е с украински генезис, сниман е през 2019-2022 година в 4 сезона и всеки епизод е с времетраене от 50 минути. Сценарист на „ Любов в окови “ е Валентина Шевяхова, Олга Кржечевская, Тала Пристаецкая, режисьор Феликс Герчиков, оператор Сергей Ревуцкий, а музиката е на Никита Моисеев. В функциите феновете на Българска национална телевизия 2 ще видят Катерина Ковалчук, Михаил Гаврилов, Алексей Яровенко, Ксения Мишина и други

Гледайте сериала „ Любов в окови “ на 13 септември (вторник) от 20:30 ч. по Българска национална телевизия 2
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР