Започва приемът на курсанти и студенти в Академията на МВР.

...
Започва приемът на курсанти и студенти в Академията на МВР.
Коментари Харесай

Започва приемът на курсанти и студенти в Академията на МВР

Започва приемът на курсанти и студенти в Академията на Министерство на вътрешните работи. И тази година специалностите за образователно-квалификационна степен „ бакалавър “ в двата факултета на висшето учебно заведение са: „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “, „ Гранична полиция “, „ Публична администрация “ и „ Пожарна и спешна сигурност “. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Магистърските стратегии в Академията на Министерство на вътрешните работи са: „ Защита на националната сигурност “, „ Стратегическо управление и ръководство на сигурността и публичния ред “, Психологично подкрепяне на оперативно-издирвателната активност “, „ Публична администрация “ и „ Пожарна и спешна сигурност “. 

Кандидатите за курсанти, които подлежат на профилиран асортимент,  могат да подават документи до 3 юни в това число в регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи по местоживеене, а за тези, които живеят в София – в Столична дирекция на вътрешните работи.

Кандидат-студентите за образователно-квалификационните степени „ бакалавър “ и „ магистър “ могат да подават документи до 22 юни в това число.

Условията и редът за кандидатстване са оповестени в уеб страницата на Академията.

На 27 и 28 април във висшето учебно заведение ще се организира „ Ден на отворените порти ” , по време на който ще бъде предоставена детайлна информация по отношение на изискванията за кандидатстване и за образованието в Академията, посетителите ще научат детайлности за образователния развой и за част от практическите занятия на курсантите в Академията.

Желаещите да посетят висшето учебно заведение в границите на събитието би трябвало да се записват авансово до 20 април в това число. С оглед пропускателния режим на образователното заведение те би трябвало да бъдат пред входа на Академията в 9.00 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР