Започнете да спестявате още сега и не се притеснявайте да

...
Започнете да спестявате още сега и не се притеснявайте да
Коментари Харесай

Съвети за парите от богатите жени

Започнете да спестявате още в този момент и не се тормозете да говорите за пари!

Това са част от нещата, които съгласно финансистите можем да заимстваме от богатите девойки.

Противно на всеобщата хипотеза, че богатите дами са капризни и неблагоразумни, те имат някои доста потребни привички. С ангажимента, че да се сдобиеш с благосъстояние и да го задържиш (и умножиш) са две разнообразни неща. Ето какво можем да възприемем от дамите, които имат пари и знаят какво да вършат с тях!

Богатите дами живеят под прага на опциите си. Казано простичко, харчат по-малко, в сравнение с печелят. Изкушения ще има постоянно. Когато обаче ги оставим да диктуват живота ни, сме загазили. Спестявайте или инвестирайте, само че постоянно се стремете да не пропилявате всичко извоювано.

Направете си проект за погасяване на задълженията. Ако имате 40-годишен ипотечен заем, не отлагайте, а мислете за способи да го погасите предварително. Това може да значи да си намерите втора работа, да вършите нещо в допълнение през уикендите, да намалите разноските си, да продадете колата си (ако я употребявате малко), да делите жилището си с някого, вместо да живеете сама…

Или да се изкарате спомагателна подготовка и да си намерите по-доходна работа. Каквото и да е, помислете в този момент и вземете решение. пробвайте разнообразни варианти, не оставеяйте дългът ви просто да се влачи във времето.

Говорете за пари! Повечето от нас са научени, че да се приказва за пари е липса на усет. Богатите девойки обаче го вършат – и печелят от това. Защо? Защото с цел да управляваш добре парите, би трябвало да се учиш, а това става най-много посредством разискване. Без да изпадате в нахални обстановки, търсете информация и обменяйте познания с близки и сътрудници. Не робувайте на възбраната да се приказва за персоналните финанси – това табу е повече от остаряло!

Харчете парите си стратегически. Няма по какъв начин да не харчим никакви пари, само че богатите девойки постоянно го вършат премислено. И предписание номер едно е: инвестирай в качество. Дали ще е къща, кола или чанта, значимото е когато даваш парите си, да получаваш в подмяна нещо с същинска стойност.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР