Започнато е бързо полицейско производство срещу младеж от Попово за

...
Започнато е бързо полицейско производство срещу младеж от Попово за
Коментари Харесай

Младеж от Попово наруши карантината си в последния ден

Започнато е бързо полицейско произвеждане против юноша от Попово за нарушение на карантина. Разпоредбите на здравните управляващи не е спазил 18-годишен гражданин на града, осведомят от Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Търговище.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30198
При осъществени през вчерашния ден към 11:15 часа полицейска инспекция на адрес в жк " Русаля " е открито, че карантиниран на адреса е отвън него. Младият мъж не е спазил избраната му от здравните управляващи домашна карантина, която е от 19 до 25 януари.

Бързото полицейско произвеждане е по член 355, алинея 2 във вр. с алинея 1 от Наказателния кодекс, прецизират от Дирекцията.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30198  Запълнени са Коронавирус леглата в болничното заведение в Разлог, сходна е обстановката и в Гоце Делчев Запълнени са Коронавирус леглата в болничното заведение в Разлог, сходна е обстановката и в Гоце Делчев  Коронавирус заболеваемостта в Сапарева баня трансферира 2000 на 100 000 Коронавирус заболеваемостта в Сапарева баня трансферира 2000 на 100 000  Абсолютен връх на новите случаи на COVID-19 в Румъния Абсолютен връх на новите случаи на COVID-19 в Румъния
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР