Започнаха празненствата по повод 8 март. Над70дамизаедно празнуваха в аванс

...
Започнаха празненствата по повод 8 март. Над70дамизаедно празнуваха в аванс
Коментари Харесай

Дамите от село Полето празнуваха в аванс 8-ми март

Започнаха празненствата във връзка 8 март. Над70дамизаедно честваха в задатък всело Полето.

Няколко генерации жителки на селото се събраха в заведението под постройката на кметството и демонстрираха по какъв начин умеят да се веселят.Дамите от селото и техни гостенки от близките села знаят по какъв начин да се забавляват.

Празника на дамите и тяхното развлечение бе почетено от кметътна село Полето Иван Манчев, Стефан Апостолов и ръководителят на Общинският съвет – Симитли Вилимир Александров, които персонално поздравиха всяка дама с наздравица.

И както сподели кметът на селото„ Дами, за пореднагодинапоказахте, чесело Полето е топ дестинацията за 8-ми март в общината! Искам да Ви пожелая да бъдетездрави и щастливи!Не спирайте да се забавлявате и да прославяте селото с хубостта си “.

Много изненади бяха готови от уредниците. И както казахме, дамите в селото знаят по какъв начин да се забавляват, тяхната веселбата продължи до ранни зори.

Всички на заниманието си дадоха обещание, че отсега нататък ще се събират освен за мотиви, само че и даразнообразяват всекидневието сис празнична занимателна вечер.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР