Започна третото издание на най-голямата социално отговорна инициатива Ти и

...
Започна третото издание на най-голямата социално отговорна инициатива Ти и
Коментари Харесай

Започна третото издание на социалната инициатива Ти и Lidl за по-добър живот

Започна третото издание на най-голямата обществено виновна самодейност " Ти и Lidl за по-добър живот ". 

Инициативата ще се организира сред 13 май и 10 юни. 

В този интервал Лидл България ще подарява по 3 стотинки на всеки касов бон за поддръжка на публично значими планове. Партньори на самодейността са Фондация " Работилница за цивилен начинания " и Български дарителски конгрес. 

Граждански организации от цялата страна могат да аплайват за финансиране до 30 юни в следните области: обучение, околна среда, просвета и историческо завещание. Максималният размер на финансирането е 10 000 лв.. Пълната информация за подаване на кандидатурите можете да видите на www.lidl.bg/ti. 

Стартът на самодейността беше даден посредством разпределяне на специфичен справочник на осъществените досега 51 плана. 

" Благодарение на нашите клиенти за две години доказахме какъв брой сполучлива може да бъде формула " дружно вършим положително - ти пазаруваш, ние даряваме по 3 стотинки ". С над 390 000 лв. дарен фонд досега финансирахме 51 плана в 27 обитаеми места в страната. В специфичен справочник, който създадохме, обобщихме всички планове от двете издания на самодейността, като измежду тях има дигитализиране на музеи, създаване на пространства за спорт и деен метод на живот, насърчаване на умения за предприемачество и връзка, създаване на схващане и приемливост към уязвими групи от обществото и доста друго ", показа Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР